Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ENCHILADAS ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΕΝΤΣΙΛΑΔΑΣ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ENCHILADAS ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΕΝΤΣΙΛΑΔΑΣ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε σε 4-5 κομμάτια κάθε φιλέτο κοτόπουλο.
- Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και το ροδίζουμε σε δυνατή φωτιά σε ελαιόλαδο.
- Πασπαλίζουμε με τα μπαχαρικά και το βγάζουμε σε πιάτο.
- Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο στα ίδιο τηγάνι.
- Προσθέτουμε τις πιπεριές και το καλαμπόκι.
- Έπειτα προσθέτουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες και αλατοπιπερώνουμε.
- Μαδάμε το κοτόπουλο σε ίνες και το ρίχνουμε στο τηγάνι στα υπόλοιπα υλικά.
- Πασπαλίζουμε με αλεύρι να πήξει.
- Τυλίγουμε τις τορτίγιες σε αλουμινόχαρτο και τις ζεσταίνουμε λίγα λεπτά σε δυνατό φούρνο να μαλακώσουν.
- Ρίχνουμε λίγη σάλτσα ντομάτας στο ταψί.
- Αλείφουμε κάθε πίτα με σάλτσα.
- Βάζουμε δυο κ.σ. γέμιση κατά μήκος, πασπαλίζουμε λίγο τυρί και ρολάρουμε όπως τις κρέπες.
- Τις βάζουμε κοντά κοντά με την ένωση προς τα κάτω, στο ταψί.
- Καλύπτουμε με τη σάλτσα και πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί.
- Ψήνουμε 15′ στους 180ºC να λιώσει το τυρί.
- Γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένη ντομάτα και γιαούρτι.
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΕΝΤΣΙΛΑΔΑΣ
- Βράζουμε όλα τα υλικά 10′.
- Αγαπάτε το μεξικάνικο; Εδώ θα βρείτε περισσότερες φανταστικές συνταγές!