Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣ
Εκτέλεση
- Ενώνουμε σε μπολ όλα τα υλικά για τη σως.
- Κόβουμε οριζόντια τις πίτες και τις χωρίζουμε σε κομμάτια των 3 εκ.
- Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε ένα κατσαρολάκι και όταν κάψει ρίχνουμε τις κομμένες πίτες να ροδίσουν για 3΄-4΄.
- Τις βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί, θα τις χρησιμοποιήσουμε στη λιβανέζικη σαλάτα.
- Βάζουμε σε μια σαλατιέρα τις ντομάτες, την πιπεριά, τα αγγουράκια, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τα ραπανάκια, τα φύλλα μαϊντανού και δυόσμου.
- Ρίχνουμε επάνω τις μισές ψημένες πίτες και περιχύνουμε με τη σως, αφού πρώτα τη χτυπήσουμε καλά να γίνει κρέμα.
- Ανακατεύουμε πολύ καλά και μοιράζουμε τη σαλάτα σε 4 πιάτα.