French toast ham and cheese
Ξεκινάμε χτυπώντας σε ένα μπολ τα αυγά και το γάλα.
Προσθέτουμε αλάτι και λίγο πιπέρι. Τα αφήνουμε στην άκρη.
Ετοιμάζουμε τα σάντουιτς. Αλείφουμε τις φέτες με λίγο μουστάρδα, λίγο μαγιονέζα και κάνουμε στρώση το ζαμπόν και το τυρί.
Κλείνουμε κάθε σάντουιτς και το πιέζουμε με το χέρι να κολλήσουν τα υλικά.
Σε μέτρια φωτιά ζεσταίνουμε μεγάλο τηγάνι και λιώνουμε το βούτυρο με το ελαιόλαδο.
Βουτάμε τα σάντουιτς στα χτυπημένα αυγά κι από τις δύο πλευρές. Τα κρατάμε λίγο να στραγγίσουν και τα βάζουμε στο ζεστό τηγάνι.
Ψήνουμε κάθε σάντουιτς σε μέτρια φωτιά για δύο με τρία λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσουν ελαφρά και να λιώσει το τυρί.
Για αυτή τη συνταγή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ψωμί και 2-3 ημερών.
Αυτές οι αυγοφέτες είναι μια υπέροχη επιλογή για πρωινό αλλά και brunch.