Για την Ινδική σάλτσα Raita
Βάζουμε το γιαούρτι σε ένα μπολ.
Τρίβουμε το παντζάρι σε χοντρό τρίφτη και το προσθέτουμε στο γιαούρτι.
Τρίβουμε το αγγούρι με τη φλούδα του σε χοντρό τρίφτη και το στύβουμε.
Το προσθέτουμε στο γιαούρτι.
Προσθέτουμε το ξύδι, το σκόρδο και τα ανακατεύουμε.
Παγώνουμε την ραΐτα στο ψυγείο για να είναι δροσερή.
Σερβίρουμε με λίγο ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο.
Ταιριάζει με ζεστές πίτες σαν ντιπ.
Είναι τέλειο μέσα σε σάντουιτς ή σουβλάκι, ταιριάζει με κοτόπουλο ή γαλοπούλα αλλά και με γαρίδες.
Απολαύστε το.