Καρύδες

Υλικά

  • 2 φλ. ινδοκάρυδο
  • 2 αυγά
  • 1 φλ. ζάχαρη

Καρύδες

Καρύδες από την Αργυρώ

  • Ζυμώνουμε όλα τα υλικά για τις καρύδες καλά, να ενωθούν σε ζύμη.
  • Αν η ζύμη κολλάει στα χέρια προσθέτουμε λίγη καρύδα να σφίξει.
  • Πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια και τα αραδιάζουμε σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα.
  • Τα ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς C για 15′ να ροδίσουν ελαφρά.

Αν θέλετε ένα εύκολο γλυκό κέρασμα με ινδοκάρυδο, τέλεια είναι και η παρακάτω συνταγή

https://www.argiro.gr/recipe/karudes/