Υλικά
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Υλικά
Εκτέλεση
- Βράζουμε σε μία κατσαρόλα τις φακές με το νερό μέχρι να μαλακώσουν.
- Ρίχνουμε το πλιγούρι.
- Όταν η κατσαρόλα δεν έχει πια άλλα υγρά σβήνουμε τη φωτιά.
- Προσθέτουμε αλατοπίπερο, μαϊντανό και δυόσμο στο μίγμα.
- Σε μικρή κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαραθεί, χωρίς να πάρει χρώμα.
- Το ρίχνουμε στις φακές.
- Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε λίγο το μείγμα να κρυώσει.
- Πλάθουμε τα κεφτεδάκια.
- Τα αραδειάζουμε σε πιατέλα.