Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
- Τρίβουμε τα κολοκύθια και τη μελιτζάνα.
 - Τα βάζουμε σε σουρωτήρι και τα αλατίζουμε.
 - Αφήνουμε να σταθούν για 10΄, να ιδρώσουν.
 - Τα στύβουμε πολύ καλά και τα βάζουμε σε μπολ.
 - Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά με κουτάλι.
 - Τέλος, ρίχνουμε το αλεύρι κι αν χρειαστεί συμπληρώνουμε λίγο, ώστε να γίνουν ζύμη και να πλάθονται.
 - Πλάθουμε μεγάλα κεφτεδάκια, τα αλευρώνουμε και τα τινάζουμε.
 - Τηγανίζουμε σε λίγο ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.
 - Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
 - Εναλλακτικά, αραδιάζουμε τα κεφτεδάκια σε λαδόκολλα, σε λαμαρίνα και ψήνουμε για 15΄στους 200 βαθμούς C.
 - Σερβίρουμε τα κεφτεδάκια λαχανικών ζεστά ή κρύα με ντιπ γιαουρτιού και ντιπ μεσογειακής σάλτσας ντομάτας.
 - Δείτε και τη συνταγή μου για τα κλασικά τηγανητά κεφτεδάκια, με όλα τα μυστικά τους!
 









