Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
- Θα χρησιμοποιήσουμε μακρόστενη φόρμα 10×25 εκατ.
- Αλείφουμε με λίγο λάδι και στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί.
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160ºC αέρα.
- Κοσκινίζουμε το αλεύρι σε ένα μπολ.
- Βάζουμε τις σταφίδες και το αλεσμένο καρύδι σε ένα σκεύος.
- Προσθέτουμε το κορν φλάουρ κι ανακατεύουμε. Τα κρατάμε στην άκρη.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ βάζουμε το λάδι και την ζάχαρη. Τα ανακατεύουμε για 1’ με το σύρμα.
- Προσθέτουμε το ξύσμα, τον χυμό πορτοκαλιού, το ξύδι, τη σόδα κι ανακατεύουμε με το σύρμα.
- Ρίχνουμε το αλεύρι κι ανακατεύουμε με κουτάλι.
- Προσθέτουμε τις σταφίδες και τα καρύδια κι αναδιπλώνουμε το μίγμα με κουτάλι.
- Το βάζουμε στη φόρμα.
- Τοποθετούμε στη μεσαία σχάρα και ψήνουμε για 55’.
- Αφήνουμε να σταθεί για 10’ και με το βάζουμε σε σχάρα να κρυώσει τελείως.
- Αχνίζουμε και σερβίρουμε.