Υλικά
Εξοπλισμός
Μίξερ με κάδο
Υλικά
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε τα ασπράδια στον κάδο του μίξερ μαζί με το αλάτι.
- Τα χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα για 5΄, να φουσκώσουν.
- Βροχηδόν, κι ενώ χτυπάμε τα ασπράδια, προσθέτουμε τη ζάχαρη.
- Βάζουμε σε μπολ την καρύδα, το κορν φλάουρ, τη βανίλια και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε τη μαρέγκα και απαλά διπλώνουμε το μείγμα.
- Παίρνουμε κομμάτια ζύμης όσο ένα καρύδι και τα πλάθουμε στρογγυλά.
- Τα πλαταίνουμε ελαφρά και πατάμε βαθούλωμα με το δάχτυλο.
- Τα αραδιάζουμε σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα.
- Ψήνουμε στον φούρνο στους 160 βαθμούς C για 35΄, να ροδίσουν.
- Όταν ψηθούν τοποθετούμε στο καθένα από ένα κεράσι.
- Αν θέλετε, χρησιμοποιήστε κορνέ ζαχαροπλαστικής με διάφορες μύτες.