Για τη κιμαδόπιτα σουφλέ
Ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο και ροδίζοντας τον κιμά πολύ καλά, να πάρει χρώμα.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και αφήνουμε το κρεμμύδι να γίνει διάφανο για 5-6′.
Προσθέτουμε τον πελτέ και τρίβουμε την βάση της κατσαρόλας να ψηθεί ο πελτές.
Ρίχνουμε το κρασί και ανακατεύουμε πολύ καλά τα υλικά.
Προσθέτουμε το δαφνόφυλλο, το ξύλο κανέλας και 1/2 φλ. νερό.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και βράζουμε για λίγα λεπτά μέχρι να πιει ο κιμάς τα υγρά του.
Αφαιρούμε τη δάφνη και την κανέλα.
Πασπαλίζουμε τον κιμά με μαϊντανό ψιλοκομμένο.
Αφήνουμε λίγο να κρυώσει.
Για το στήσιμο
Λαδώνουμε το ταψί του φούρνου (ή άλλο μεγάλο ταψί).
Απλώνουμε ακτινωτά 6 έτοιμα φύλλα ή σπιτικά φύλλα κρούστας, λαδώνοντας τα ενδιάμεσα.
Ρίχνουμε τον κιμά σε μία στρώση.
Καλύπτουμε τον κιμά με φέτες κασέρι.
Από πάνω βάζουμε μία στρώση φέτες ντομάτας.
Χτυπάμε σε μπολ τα αυγά, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και τα ρίχνουμε πάνω στα υλικά.
Περιχύνουμε με την κρέμα.
Καλύπτουμε με τα υπόλοιπα λαδωμένα φύλλα.
Χαράζουμε σε κομμάτια.
Λαδώνουμε την επιφάνεια, περιχύνουμε με το γάλα και ψήνουμε για περίπου 1 ώρα στους 180°C έως ότου ροδίσει καλά.