Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΑΡΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Εξοπλισμός
Τηγάνι
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΑΡΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Video
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Για το κοτόπουλο με κάρυ, ψιλοκόβουμε τα φιλέτα στήθος κοτόπουλο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποιο μέρος του κοτόπουλου σας αρέσει.
- Κόβουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές και τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες.
- Κόβουμε την πατάτα και την κολοκύθα σε καρέ.
- Κόβουμε το μπρόκολο σε μικρές μπουκές.
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι, και σε μέτρια φωτιά ροδίζουμε το κοτόπουλο για περίπου 6 – 7 λεπτά από όλες τις πλευρές, σχεδόν να μισοψηθεί.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές και αφήνουμε να μαραθούν χωρίς να αλλάξουν χρώμα για 3 -4 λεπτά.
- Προσθέτουμε τα μανιτάρια και αφήνουμε να πιουν τα υγρά τους.
- Προσθέτουμε την κολοκύθα, την γλυκοπατάτα και το μπρόκολο.
- Προσθέτουμε το τζίντζερ και την πάστα κάρυ και ανακατεύουμε.
- Τέλος προσθέτουμε το ζωμό και το γάλα καρύδας.
- Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
- Σιγοβράζουμε για λίγα λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα και να μαλακώσει η γλυκοπατάτα.
- Σβήνουμε τη φωτιά.
- Προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμύδι και το κόλιανδρο και ανακατεύουμε.
- Σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι και lime.