Εκτέλεση
Για το κοτόπουλο με κάρυ, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι, ροδίζουμε το κοτόπουλο, σχεδόν να μισοψηθεί.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές και αφήνουμε να μαραθούν χωρίς να αλλάξουν χρώμα. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και αφήνουμε να πιουν τα υγρά τους. Προσθέτουμε την κολοκύθα, την γλυκοπατάτα και το μπρόκολο.
Προσθέτουμε την πάστα κάρυ και ανακατεύουμε καλά. Τέλος προσθέτουμε το ζωμό και το γάλα καρύδας. Αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε να δέσει η σάλτσα. Προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμύδι και το κόλιανδρο και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε με ρύζι.