Εκτέλεση
Για το εύκολο κοτόπουλο με κάρυ, πιπεριές και ρύζι, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι, ροδίζουμε το κοτόπουλο, σχεδόν να μισοψηθεί. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές και αφήνουμε να μαραθούν χωρίς να αλλάξουν χρώμα. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και αφήνουμε να πιουν τα υγρά τους.
Προσθέτουμε την πάστα κάρυ και ανακατεύουμε καλά. Τέλος προσθέτουμε το ζωμό. Αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε να δέσει η σάλτσα. Στο τέλος προσθέτουμε το γιαούρτι. Προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμύδι και το κόλιανδρο, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Σερβίρουμε με ρύζι.
Extra tip
Αν χρησιμοποιήσετε γάλα καρύδας, θα το προσθέσετε στο τελευταίο 5 λεπτο του βρασμού, ώστε να προλάβει να δέσει η σάλτσα.