Κοτόπουλο με κάρυ και γιαούρτι

Γρήγορο, αρωματικό και κρεμώδες πιάτο το κοτόπουλο με κάρυ, ιδανικό για ένα γρήγορο βραδινό γεύμα. Μπορείτε να το απολαύσετε με ρύζι.

Δύσκολη
0:25

4

5 λεπτά

20 λεπτά

εύκολο κοτόπουλο με κάρυ

Υλικά

Εξοπλισμός

Τηγάνι

Υλικά

Εκτέλεση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι, ροδίζουμε το κοτόπουλο, σχεδόν να μισοψηθεί.
  2. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές και αφήνουμε να μαραθούν χωρίς να αλλάξουν χρώμα.
  3. Ρίχνουμε τα μανιτάρια και αφήνουμε να πιούν τα υγρά τους.
  4. Προσθέτουμε την πάστα κάρυ και ανακατεύουμε καλά.
  5. Τέλος προσθέτουμε το ζωμό. Αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε να δέσει η σάλτσα.
  6. Στο τέλος προσθέτουμε το γιαούρτι και το φρέσκο κρεμμύδι με τον κόλιανδρο, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
  7. Σερβίρουμε το κοτόπουλο με κάρυ με ρύζι.

Tips

  • Αν χρησιμοποιήσετε γάλα καρύδας, θα το προσθέσετε στο τελευταίο 5λεπτο του βρασμού, ώστε να προλάβει να δέσει η σάλτσα.
Απόρρητο