Για το κοτόπουλο με κάρυ
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι, ροδίζουμε το κοτόπουλο, σχεδόν να μισοψηθεί.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές και αφήνουμε να μαραθούν χωρίς να αλλάξουν χρώμα.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια και αφήνουμε να πιούν τα υγρά τους.
Προσθέτουμε την πάστα κάρυ και ανακατεύουμε καλά.
Τέλος προσθέτουμε το ζωμό. Αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε να δέσει η σάλτσα.
Στο τέλος προσθέτουμε το γιαούρτι και το φρέσκο κρεμμύδι με τον κόλιανδρο, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Σερβίρουμε με ρύζι.