Εκτέλεση
Για το κουνουπίδι ομελέτα, ζεματάμε το κουνουπίδι σε νερό που βράζει για 3΄- 4΄. Αφού κρυώσει το κόβουμε σε μικρές φούντες. Τις αλευρώνουμε και τις τηγανίζουμε ελαφρά στο ελαιόλαδο.
Χτυπάμε τα αυγά με πιρούνι, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το τυρί. Περιχύνουμε το κουνουπίδι με τα αυγά και τηγανίζουμε την ομελέτα σε μέτρια φωτιά, για περίπου 4΄. Την αναποδογυρίζουμε, να ψηθεί και από την άλλη πλευρά.
Ψάχνετε για νόστιμες συνταγές με κουνουπίδι; Βρείτε τες όλες εδώ!
Αν σας άρεσε το κουνουπίδι ομελέτα, ρίξτε μια ματιά και στην παρακάτω συνταγή
Τηγανιτό κουνουπίδι µε κουρκούτι μπίρας και σάλτσα γιαουρτιού