Εκτελεση
Βάζουμε το αλεύρι φαρίνα, το καλαμποκάλευρο και το κορν φλαουρ σε ένα μπολ.
Προσθετουμε το αλάτι, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε όλα τα τα στερεά υλικά με ένα σύρμα.
Προσθέτουμε το ανθρακουχο νερο , το ούζο κι ανακατεύουμε με σύρμα να γίνει λείο και να εξαφανιστεί το αλεύρι.
Το αφηνουμε να παγώσει στο ψυγείο.
Επίσης οταν ειναι κρύο και καυτό λάδι στο τηγάνι τότε δεν ρουφάει λάδι και παραμένει κριτσανιστό.
Το υλικο που θα τηγανισεις θα πρέπει να είναι στεγνο και να το αλευρώσεις πρώτα σε λίγο αλεύρι.
Τινάζεις να φύγει το περιττό αλεύρι και τα βουτάς στο παγωμένο κουρκούτι.
Τηγανίζεις σε καυτό λάδι για λίγα λεπτά μέχρι να ροδίσει ολόγυρα.
Το υλικο που εχεις τηγανισει πρέπει πάντα να το στεγνωνεις σε απορροφητικό χαρτί μετα.
Και το στεγνωεις απο το περιτο λαδι
Έτσι, δεν θα μαλακώσει μετά το τηγάνισμα και θα παραμείνει τραγανό.
Το κουρκούτι που περισσεύει μπορείς να το αρωματίσεις με βότανα ή ψιλοκομμένα λαχανικά και να το τηγανισεις κουταλιά κουταλιά σε καυτό λάδι.
Μπορείς να βουτήξεις τα πάντα.