Κους κους συνοδευτικό

Δροσερή σαλάτα κους κους με αβοκάντο, μάνγκο, ρόδι και αμύγδαλα, αρωματισμένη με πορτοκάλι και βαλσαμικό ξύδι – ιδανική για γρήγορο και υγιεινό γεύμα.

Εύκολη
0:20

6

10 λεπτά

10 λεπτά

κουσ κουσ συνοδευτικο

Υλικά

Υλικά

Video

Εκτέλεση

  1. Βάζουμε το κους κους σε ένα μεγάλο μπολ.
  2. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο αγγούρι, το ρόδι, το αβοκάντο και το μάνγκο κομμένο σε καρεδάκια, τα μυρωδικά και το αμύγδαλο.
  3. Σε μικρό μπολ ανακατεύουμε τον χυμό πορτοκαλιού, το ελαιόλαδο και το βαλσαμικό ξύδι με μέλι.
  4. Περιχύνουμε το κους κους με το dressing και αλατίζουμε. Ανακατεύουμε απαλά να ενωθούν όλα τα υλικά.
  5. Σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα, ώστε το κους κους να απορροφήσει την υγρασία και τα αρώματα.
  6. Πριν σερβίρουμε, ανακατεύουμε ξανά για να αφρατέψει και να «ζωντανέψουν» τα υλικά.
Απόρρητο