• προετοιμασία 10 λεπτά
  • μαγείρεμα 10 λεπτά
Βαθμολογήστε
  • 1/4 φλ. ελαιόλαδο 
  • 1 μελιτζάνα
  • 2 κολοκύθια τρυφερά 
  • 2 πιπεριές Φλωρίνης
  • 1 πιπεριά πράσινη
  • 2 ώριμες και σφιχτές ντομάτες
  • 1 σκ. σκόρδο
  • λίγη ρίγανη
  • λίγο θυμάρι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 200 γραμ. τυρί Μπάτζιο
  • 100 γραμ. κασέρι

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική Αξία ανά μερίδα
    * Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal για έναν ενήλικα.

    * Η θερμιδική κάλυψη και η σύσταση μακροστοιχείων γίνεται κατά προσέγγιση κι αφορά μια μερίδα της συνταγής.

    Κρουασάν με γέμιση λαχανικών

    Για τα γεμιστά αλμυρά κρουασανάκια φτιάχνουμε πρώτα τη γέμιση.

    Αποφλοιώνουμε τις ντομάτες, τις κόβουμε στη μέση, αφαιρούμε τους σπόρους και ψιλοκόβουμε τη σάρκα τους. Κόβουμε όλα τα λαχανικά σε μικρά καρέ.

    Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα λαχανικά, εκτός από την ντομάτα, για λίγα λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Δεν θέλουμε να πάρουν χρώμα ή να χάσουν το σχήμα τους.

    Αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με το ξίδι. Προσθέτουμε τη σάρκα ντομάτας. Ανακατεύουμε, προσθέτουμε τα μυρωδικά  και αποσύρουμε. Προσθέτουμε τα τυριά. Ανακατεύουμε και γεμίζουμε τα κρουασάν.

    Για να φτιάξετε γεμιστά αλμυρά κρουασανάκια, δείτε και την παρακάτω συνταγή

    Διαφήμιση
    Διαφήμιση
    Κάτι μαγειρεύεται

    Καλώς ήλθατε στο νέο Argiro.gr

    Εγκατάσταση
    ×