Υλικά
Εξοπλισμός
Ταψί
Φούρνος
Υλικά
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C, στον αέρα.
- Κόβουμε τα λαχανάκια κατά μήκος στη μέση και τα αραδιάζουμε σε ταψί.
- Τα πασπαλίζουμε με το μπέικον, το κρεμμύδι, αλάτι και πιπέρι.
- Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά με τα χέρια.
- Απλώνουμε καλά τα υλικά σε μία στρώση, να μην επικαλύπτει το ένα το άλλο. Ψήνουμε για 30 λεπτά μέχρι να ροδίσουν τα λαχανάκια και το μπέικον, ανακατεύοντας μία φορά στα μισά του χρόνου για ομοιόμορφο ψήσιμο.
- Μόλις βγάλουμε τα λαχανάκια Βρυξελλών από το φούρνο, τα ραντίζουμε με λίγη κρέμα βαλσαμικού.
- Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με φλοίδες παρμεζάνας και σπόρους ροδιού.









