Για τα Lamingtons
Όλα τα υλικά να είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Φούρνος προθερμασμένος στους 160°βαθμούς στον αέρα. Θα ψήσουμε στη μεσαία σχάρα.
Βουτυρώνουμε ταψάκι 20×30 και του στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί.
Σε ένα μπολ, με μίξερ χειρός, χτυπάμε το βούτυρο, τη ζάχαρη και τη βανίλια να αφρατέψουν.
Ένα-ένα προσθέτουμε τα αυγά να τα πίνει το μείγμα.
Προσθέτουμε εναλλάξ το αλεύρι και το γάλα, αρχίζοντας και τελειώνοντας με αλεύρι.
Βάζουμε το μείγμα στο ταψάκι και ισιώνουμε την επιφάνεια.
Ψήνουμε τα λάμινγκτονς για περίπου 30′, μέχρι να βγαίνει καθαρή η λάμα του μαχαιριού.
Αφήνουμε να σταθεί για 10′ και αναποδογυρίζουμε σε σχάρα να κρυώσει τελείως.
Για την επικάλυψη
Ανακατεύουμε την άχνη ζάχαρη και το κακάο με κουτάλι.
Προσθέτουμε το βούτυρο και το νερό και ανακατεύουμε να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει για λίγο.
Κόβουμε το παντεσπάνι σε μικρά τετράγωνα κομμάτια. Βγαίνουν 15 κομμάτια.
Βάζουμε την καρύδα σε ένα μπολ. Με ένα πιρούνι, καρφώνουμε ένα-ένα κομμάτι κέικ και το βουτάμε στη σοκολατένια υγρή επικάλυψη. Το αφήνουμε να στραγγίσει και το τυλίγουμε, δηλαδή το κυλάμε, στην τριμμένη καρύδα.
Aκουμπάμε τα lamingtons πάνω σε σχάρα. Αφήνουμε για 2 ώρες να σταθεροποιηθεί η επικάλυψη.