Εκτέλεση
Για την κρέμα
Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το βούτυρο, να λιώσει, σε μέτρια φωτιά.
Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα πράσα και τα αφήνουμε για 7΄-8΄ να μαραθούν, χωρίς να πάρουν χρώμα.
Ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε λίγο για 2΄-3΄.
Σιγά σιγά, πάντα ανακατεύοντας, προσθέτουμε το ζωμό και αφήνουμε την κρέμα να δέσει.
Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε το μοσχοκάρυδο.
Κρατάμε 2 φλ. κρέμα για τη συνέχεια.
Ψιλοκόβουμε το μαγειρεμένο κοτόπουλο και το ρίχνουμε στην κρέμα.
Στο ταψί
Λαδώνουμε μικρό τετράγωνο πυράντοχο σκεύος.
Τρίβουμε με τα χέρια τα λαζάνια σε κομματάκια.
Στρώνουμε το 1/3 από τα τρίμματα των λαζανιών στο σκεύος.
Απλώνουμε το 1/3 της κρέμας με το κοτόπουλο.
Και από πάνω δεύτερη στρώση τρίμμα λαζάνια.
Απλώνουμε 1/3 κρέμα-κοτόπουλο.
Πασπαλίζουμε τα υπόλοιπα λαζάνια.
Απλώνουμε την υπόλοιπη κρέμα-κοτόπουλο.
Περιχύνουμε με τα 2 φλ. κρέμα που κρατήσαμε και πασπαλίζουμε με το τυρί.
Σκεπάζουμε το ταψί και ψήνουμε για 30΄ στους 180°C στις αντιστάσεις.
Ξεσκεπάζουμε και συνεχίζουμε για 20΄ το ψήσιμο, να ροδίσει το φαγητό.