Για τα λουκανικοπιτάκια
Πρώτα ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι με το μπέικιν.
Στο μπλέντερ βάζουμε λάδι, γιαούρτι, τυρί και αλάτι. Τα χτυπάμε να ενωθούν.
Τα ρίχνουμε στο αλεύρι και ανακατεύουμε με κουτάλι. Μόλις μαζευτεί η ζύμη γύρω από το κουτάλι, ζυμώνουμε λίγο με το χέρι μέχρι τα υλικά να ενωθούν.
Αν η ζύμη κουρού είναι υγρή, πασπαλίζουμε ελάχιστο αλεύρι.
Αφήνουμε τη ζύμη ολικής για 10΄ να ξεκουραστεί.
Παίρνουμε μικρά κομμάτια ζύμης 40-50 γραµ. Τα πατάμε στα χέρια να γίνουν πλακέ. Γεμίζουμε με μουστάρδα και λουκάνικο ψιλοκομμένο.
Κλείνουμε και τσιμπάμε τις ενώσεις. Τα αραδιάζουμε σε μικρό ταψί και τα ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 170 °C, στον αέρα, στη μεσαία σχάρα, για περίπου 30΄ να ροδίσουν.
Αν θέλουμε, αλείφουμε με γάλα ή διάλυμα αυγού και πασπαλίζουμε σουσάμι.
Τα λουκανικοπιτάκια με κουρού ολικής αφού τα γεμίσετε και πριν τα ψήσετε, μπορείτε να τα φυλάξετε στην κατάψυξη. Θα τα ψήσετε παγωμένα από την κατάψυξη, για 5΄επιπλέον μέχρι να ροδίσουν.