Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΧΟΥΜΟΥΣ
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Τηγάνι
Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΧΟΥΜΟΥΣ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά.
 - Προσθέτουμε τις λεπτές φέτες από κρεμμύδι και σοτάρουμε για 4-5΄.
 - Προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε για 1΄.
 - Αφαιρούμε το σκόρδο, προσθέτουμε το baby σπανάκι και σοτάρουμε για 1΄.
 - Χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε το χούμους καθώς και νερό όπου έβρασαν τα ζυμαρικά, ώστε να έχουμε μια ρευστή σάλτσα.
 - Με το νερό των ζυμαρικών μπορείς να ελέγξεις την πυκνότητα της σάλτσας.
 - Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό.
 - Προσθέτουμε τα βρασμένα ζυμαρικά όπως στάζουν μέσα στη σάλτσα.
 - Ανακατεύουμε, προσθέτουμε λίγο ξύσμα από το λεμόνι και λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού, το μπούκοβο, αλάτι και πιπέρι.
 - Σερβίρουμε τα ζεστά κρεμώδη σπαγγέτι με χούμους αμέσως.
 
Tips
- Αν θέλεις πιο αραιή σάλτσα χούμους, τότε πρόσθεσε περισσότερο νερό ζυμαρικών.
 









