Μακαρονάδα με κεμπάπ σόγιας σε σάλτσα ντομάτας

Ένα χορτασιτκό πιάτο με τη γεύση του κεμπάπ αλλά χωρίς κρέας!

Δύσκολη
0:50

4

20 λεπτά

30 λεπτά

Μακαρονάδα με κεμπάπ σόγιας

Υλικά

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΚΕΜΠΑΜ ΣΟΓΙΑΣ

Εξοπλισμός

Κατσαρόλα

Υλικά

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΚΕΜΠΑΜ ΣΟΓΙΑΣ

Εκτέλεση

ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΜΠΑΠ ΣΟΓΙΑΣ

  1. Προετοιμάζουμε το κεμπάπ σόγιας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά, και προσθέτουμε το κρεμμύδι 5-6 λεπτά μέχρι να γίνει διάφανο..
  3. Στύβουμε καλά τη βρασμένη σόγια κεμπάπ και την προσθέτουμε στην κατσαρόλα.
  4. Ανακατεύουμε μέχρι να λαδωθεί.

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ

  1. Προσθέτουμε το καρότο, τα μανιτάρια και το σκόρδο.
  2. Σωτάρουμε για 2-3 λεπτά και προσθέτουμε τις ντομάτες και λίγο νερό ίσα να μισοσκεπάζονται τα υλικά.
  3. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και σιγοβράζουμε έως ότου μαλακώσει η σόγια.
  4. Προς το τέλος προσθέτουμε τα μυρωδικά.
  5. Βράζουμε τα ζυμαρικά  σύμφωνα με τις οδηγίες, τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στη σάλτσα με το κεμπάπ.
  6. Ανακατεύουμε, πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά και σερβίρουμε αμέσως.
Απόρρητο