Για το κεμπάπ σόγιας
Προετοιμάζουμε το κεμπάπ σόγιας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το κρεμμύδι.
Σε μέτρια φωτιά, αφήνουμε 6-7′ να γίνει διάφανο.
Στύβουμε καλά τη βρασμένη σόγια κεμπάπ και την προσθέτουμε στην κατσαρόλα.
Ανακατεύουμε να λαδωθεί.
Για τη σάλτσα
Προσθέτουμε το καρότο, τα μανιτάρια και το σκόρδο.
Σωτάρουμε για 2-3′ και προσθέτουμε τις ντομάτες και λίγο νερό ίσα να μισοσκεπάζονται τα υλικά.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και σιγοβράζουμε έως ότου μαλακώσει η σόγια.
Προς το τέλος προσθέτουμε τα μυρωδικά.
Για τη μακαρονάδα
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες, τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στη σάλτσα με το κεμπάπ.
Ανακατεύουμε, πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά και σερβίρουμε αμέσως.