Εκτέλεση
Προετοιμάζουμε το κεμπάπ σόγιας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το κρεμμύδι. Σε μέτρια φωτιά, αφήνουμε 6-7′ να γίνει διάφανο.
Στύβουμε καλά τη βρασμένη σόγια κεμπάπ και την προσθέτουμε στην κατσαρόλα. Ανακατεύουμε να λαδωθεί. Προσθέτουμε το καρότο, τα μανιτάρια και το σκόρδο. Σωτάρουμε για 2-3′ και προσθέτουμε τις ντομάτες και λίγο νερό ίσα να μισοσκεπάζονται τα υλικά.
Αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε έως ότου μαλακώσει η σόγια. Προς το τέλος προσθέτουμε τα μυρωδικά.
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες, τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στη σάλτσα με το κεμπάπ. Ανακατεύουμε, πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά και σερβίρουμε αμέσως.