Υλικά
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Τηγάνι
Υλικά
Εκτέλεση
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι και, σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια. Σοτάρουμε για 2-3 λεπτά, μέχρι να γυαλίσουν.
- Προσθέτουμε το καρότο και το κολοκύθι, τριμμένα, και τα μαγειρεύουμε μέχρι να απορροφήσουν τα υγρά τους.
- Ρίχνουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες και αφήνουμε τη σάλτσα να σιγοβράσει για περίπου 10 λεπτά.
- Στραγγίζουμε τον τόνο από το υγρό του, τον λιώνουμε με πιρούνι και τον προσθέτουμε στη σάλτσα.
- Προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, την κάππαρη, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά.
- Παράλληλα, βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Τα στραγγίζουμε και τα προσθέτουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα.
- Ανακατεύουμε καλά να ενωθούν οι γεύσεις και σερβίρουμε αμέσως.