Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Εξοπλισμός
Τηγάνι
Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Εκτέλεση
ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ
- Τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 1’ λιγότερο από ότι αναγράφει η συσκευασία.
Ο ΣΟΛΟΜΟΣ
- Αλείφουμε τα φιλέτα με 1 κ.σ. ελαιόλαδο.
- Προσθέτουμε λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι.
- Σε καυτό αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε τα φιλέτα.
- Ψήνουμε σε μέτρια προς δυνατή ένταση για 2 ½ λεπτά, γυρίζουμε από την άλλη πλευρά και ψήνουμε για 2’.
- Τα βγάζουμε σε σκεύος και τα χωρίζουμε σε κομμάτια.
Η ΣΑΛΤΣΑ
- Στο ίδιο σκεύος βάζουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο, τα ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμύδια και τα ντοματίνια.
- Σοτάρουμε για 2’ και σβήνουμε με την βότκα.
- Προσθέτουμε τα φιλέτα, το τυρί κρέμα και τα ζυμαρικά όπως στάζουν με το νερό τους.
- Με γρήγορες κινήσεις ανακατεύουμε να πάει παντού η σάλτσα.
- Σερβίρουμε αμέσως με λίγο άνηθο και ξύσμα λάιμ.