Μοτσαρέλα στικς
Κόβουμε φέτες χοντρές, πάχους 2 εκατοστών, τη μοτσαρέλα και μετά κόβουμε σε μπαστουνάκια.
Βάζουμε το αλεύρι σε ένα μπολ και ρίχνουμε τα μοτσαρέλα στικς να ντυθούν ολόγυρα με αλεύρι.
Τινάζουνε να φύγει το περιττό αλεύρι.
Χτυπάμε τα αυγά σε ένα βαθύ πιάτο.
Βουτάμε τα στικς μοτσαρέλα στα αυγά, τα κρατάμε λίγο να στραγγίσουν και μετά τα βουτάμε στη φρυγανιά.
Ακουμπάμε σε δίσκο στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί.
Αφού τελειώσουμε με όλα τα μοτσαρέλα στικς, τα βάζουμε στην κατάψυξη το λιγότερο για 1 ώρα να παγώσουν τελείως.
Για το τηγάνισμα
Βάζουμε λίγο λάδι στο τηγάνι και αφήνουμε να κάψει.
Τηγανίζουμε τα μοτσαρέλα στικς για λίγα λεπτά μέχρι να ροδίσουν ολόγυρα.
Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσουν.
Τα σερβίρουμε ζεστά με πικάντικη σάλτσα γλυκιάς πιπεριάς.
Τα μοτσαρέλα στικς ταιριάζουν τέλεια με σανγκρία.
Εάν θέλετε μια έθνικ πινελιά στο finger food, μπορείτε να δοκιμάσετε σουβλάκια με μανιτάρια και χαλούμι! Θα ξετρελαθείτε!