Υλικά
Εξοπλισμός
Τηγάνι
Υλικά
Video
Εκτέλεση
- Κόβουμε τη μοτσαρέλα σε φέτες πάχους περίπου 2 εκ. και μετά σε μπαστουνάκια.
- Πασπαλίζουμε τα στικς με αλεύρι, φροντίζοντας να καλυφθούν ομοιόμορφα.
- Τινάζουμε τα στικς απαλά, για να φύγει το περιττό αλεύρι.
- Χτυπάμε τα αυγά σε ένα βαθύ πιάτο.
- Βουτάμε τα στικς πρώτα στο αυγό, αφήνοντάς τα λίγο να στραγγίσουν, και μετά τα καλύπτουμε καλά με φρυγανιά.
- Τοποθετούμε τα πανέ στικς σε δίσκο στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί.
- Καταψύχουμε για τουλάχιστον 1 ώρα, μέχρι να παγώσουν καλά. (Έτσι δεν θα «σκάσουν» στο τηγάνισμα.)
- Ζεσταίνουμε λίγο λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι.
- Τηγανίζουμε τα mozzarella sticks για λίγα λεπτά, μέχρι να ροδίσουν ολόγυρα.
- Μεταφέρουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν.
- Σερβίρουμε ζεστά, με πικάντικη σάλτσα γλυκιάς πιπεριάς ή όποιο ντιπ προτιμάμε!