Μπάλες παγωτό καραμελέ

Ένα υπέροχο και εύκολο καλοκαιρινό επιδόρπιο με παγωτό, που όσες φορές και αν το φτιάξετε θα γίνει ανάρπαστο

Δύσκολη
0:20

3

10 λεπτά

10 λεπτά

παγωτό καραμελέ

Υλικά

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΡΑΜΕΛΕ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ

Υλικά

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΡΑΜΕΛΕ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ

Εκτέλεση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Με ένα μεγάλο κουτάλι παγωτού, παίρνουμε μπάλες παγωτό καραμελέ και τις ακουμπάμε σε δισκάκι στρωμένο με λαδόκολλα.
  2. Αφήνουμε στην κατάψυξη να σφίξουν καλά.
  3. Ψήνουμε τα αμύγδαλα στο φούρνο στους 200οC για 10΄ να ροδίσουν.
  4. Αφήνουμε να κρυώσουν.
  5. Αλέθουμε στο μπλέντερ, τα αμύγδαλα, τον καφέ και την σοκολάτα.
  6. Κυλάμε τις παγωμένες μπάλες, να κολλήσει καλά επάνω το αλεσμένο υλικό.
  7. Βάζουμε σε μπολ και περιχύνουμε σιρόπι σοκολάτας ή λιωμένη σοκολάτα.
  8. Διαβάστε αναλυτικά όλα τα μυστικά για το σπιτικό παγωτό χωρίς παγωτομηχανή εδώ:

Απόρρητο