Εκτέλεση
Ξεκινάμε τα μπουρεκάκια με τυρί φέτα και φύλλο κρούστας, ζεσταίνοντας πρώτα το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια. Τα αφήνουμε για λίγα λεπτά μέχρι να γίνουν διάφανα. Προσθέτουμε τις πιπεριές και αφήνουμε να μαραθούν για λίγα λεπτά.
Αλατοπιπερώνουμε και αποσύρουμε από τη φωτιά. Πασπαλίζουμε με την πάπρικα, προσθέτουμε τη φέτα, τα αυγά και τη φρυγανιά. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε τη γέμιση να κρυώσει και να σφίξει.
Ανοίγουμε το φύλλο στον πάγκο και το κόβουμε κατά μήκος στη μέση. Βάζουμε τις 2 λωρίδες τη μία πάνω στην άλλη. Παίρνουμε ένα ένα κομμάτι και με πινέλο το αλείφουμε καλά. Το διπλώνουμε κατά μήκος. Ακουμπάμε λίγη γέμιση και κλείνουμε σε μπουρεκάκι (φλογέρα).
Τα λαδώνουμε καλά και τα αραδιάζουμε στη λαμαρίνα με την ένωση προς τα κάτω. Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς C στον αέρα, για 20΄, μέχρι να ροδίσουν καλά.
Extra tip
Αν αφήσουμε τη γέμιση να παγώσει και να σφίξει, γεμίζονται πιο εύκολα τα μπουρέκια.