Oμελέτα στο air fryer

Κάντε τα πρωινά σας πιο εύκολα με την ομελέτα στο air fryer. Δεν χρειάζεται να τη γυρίσεις!

Εύκολη
0:30

3

10 λεπτά

20 λεπτά

ομελετα στο air fryer

Υλικά

Εξοπλισμός

Air fryer

Υλικά

Εκτέλεση

  1. Κόβουμε τη βρασμένη πατάτα σε μικρά καρέ και τη βάζουμε σε ένα μπολ.
  2. Προσθέτουμε το κολοκυθάκι, την πιπεριά, το φρέσκο κρεμμυδάκι, το λουκάνικο, το ελαιόλαδο και τα ανακατεύουμε.
  3. Τοποθετούμε μια αντικολλητική θήκη στον κάδο του air fryer και ψεκάζουμε με ελαιόλαδο.
  4. Ρίχνουμε μέσα το μείγμα των υλικών και το ψήνουμε στους 200°C, για 8 λεπτά.
  5. Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά. Προσθέτουμε το τριμμένο τυρί, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε.
  6. Περιχύνουμε με το μείγμα τα υλικά στον κάδο του air fryer και τα ανακατεύουμε με ένα κουτάλι να ντυθούν με το αυγό.
  7. Χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία της συσκευής στους 180°C και ψήνουμε για 18 λεπτά, μέχρι να σταθεροποιηθεί το κέντρο της ομελέτας, να φουσκώσει και να ροδίσει ελαφρά η επιφάνειά της.
  8. Αφήνουμε την ομελέτα να σταθεί για λίγο και να σταθεροποιηθεί.
  • Η συνταγή oμελέτα στο air fryer, δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στο περιοδικό ΑΡΓΥΡΩ, που κυκλοφόρησε με το ΒΗΜΑ της Κυριακής στις 11/05/25.
Απόρρητο