Παγωτό φράουλα με μπισκότα
Χτυπάμε πρώτα την κρέμα γάλακτος σε ένα μίξερ χειρός σε παχύρευστη μορφή μέχρι να κάνει απαλές κορυφές.
Αλέθουμε τις φράουλες στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν πουρές.
Στη συνέχεια προσθέτουμε στην κρέμα το γιαούρτι και την άχνη, αφού την έχουμε διαλύσει στις αλεσμένες φράουλες.
Αναδιπλώνουμε το μείγμα με σπάτουλα, το βάζουμε σε παγωτομηχανή να χτυπηθεί καλά να παγώσει και λίγο πριν το τέλος προσθέτουμε τα Mini μπισκότα.
Εναλλακτικά, αν δεν έχουμε παγωτομηχανή, το χτυπάμε με μίξερ χειρός, το παγώνουμε 30 και επαναλαμβάνουμε 3-4 φορές τη διαδικασία.
Για τη σάλτσα φράουλας
Αλέθουμε όλα μαζί τα υλικά και τα βάζουμε κατσαρόλα.
Αφήνουμε να δέσουν για λίγο.
Από την ώρα που αρχίζει να βράζει, το αφήνουμε 1 ακριβώς και το βγάζουμε να κρυώσει.