Πάστα ελιάς

Πάστα ελιάς σερβιρισμένη πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί. Από τα πιο νόστιμα ορεκτικά!

6

5 λεπτά

5 λεπτά

Υλικά

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΣΤΑ ΕΛΙΑΣ

Υλικά

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΣΤΑ ΕΛΙΑΣ

Εκτέλεση

ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΣΤΑ ΕΛΙΑΣ

  1. Για να φτιάξουμε την πάστα ελιάς, βάζουμε πρώτα τις ελιές, τις αντσούγιες και την κάππαρη στο μπλέντερ και πολτοποιούμε όλα μαζί τα υλικά.
  2. Προσθέτουμε το λάδι, το χυμό λεμονιού, το αλάτι και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  3. Ανακατεύουμε και διατηρούμε το πατέ σε κλειστό βάζο στο ψυγείο.
  4. Απολαμβάνουμε την πάστα ελιάς με φρυγανισμένο ψωμί, με κριτσίνια, ή την αλείφουμε σε σάντουιτς.
Απόρρητο