Πατατάκια φούρνου

Πατατάκι φούρνου από την Αργυρώ Μπρμπαρίγου! Μοναδικά νόστιμες, τραγανές, ψητές πατάτες για να συνοδεύσουν γευστικά τα κρεατικά σας και όχι μονο.

30 λεπτά

30 λεπτά

Πατατάκια φούρνου από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Υλικά

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ

Εξοπλισμός

Ταψί

Υλικά

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ

Εκτέλεση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Πλένουμε πρώτα και καθαρίζουμε τις πατάτες, τις κόβουμε σε μικρά καρέ και τις βάζουμε σε μπολ με κρύο νερό για 5 λεπτά.
  2. Τις στραγγίζουμε και τις σκουπίζουμε σε χαρτί κουζίνας να στεγνώσουν καλά.
  3. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο, την παρμεζάνα και το ψιλοκομμένο φρέσκο δεντρολίβανο.
  4. Ανακατεύουμε καλά.
  5. Στρώνουμε λαδόκολλα σε ταψί και ρίχνουμε τις πατάτες
  6. Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 200 ºC για 30 λεπτά.
  7. Στο τέλος του ψησίματος τις βάζουμε για λίγα λεπτά κάτω από δυνατό γκριλ.
Απόρρητο