Για την πιπεροσαλάτα
Στραγγίζουμε καλά σε απορροφητικό χαρτί τις πιπεριές Φλωρίνης.
Τοποθετούμε το ελαιόλαδο και όλα τα υπόλοιπα υλικά στον κάδο του μίξερ με τους κόφτες.
Πολτοποιούμε την πιπεροσαλάτα και την παγώνουμε στο ψυγείο.
Για την πικάντικη πιπεροσαλάτα
Στραγγίζουμε καλά σε απορροφητικό χαρτί τις πιπεριές Φλωρίνης.
Τοποθετούμε το ελαιόλαδο και όλα τα υπόλοιπα υλικά στον κάδο του μίξερ με τους κόφτες.
Πολτοποιούμε την πιπεροσαλάτα και την παγώνουμε στο ψυγείο.