Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΓΑΡΙΔΑΣ
Εξοπλισμός
Τηγάνι
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΓΑΡΙΔΑΣ
Εκτέλεση
- Ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
 - Προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε για 1 λεπτό. Προσοχή να μην πάρει χρώμα!
 - Προσθέτουμε την καυτερή πιπερίτσα και τις ντομάτες.
 - Σιγοβράζουμε για 5 λεπτά και προσθέτουμε το κρασί.
 - Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη.
 - Σιγοβράζουμε μέχρι να πυκνώσει η σάλτσα και να μειωθούν τα υγρά στο μισό, περίπου 10 λεπτά.
 - Ρίχνουμε τις γαρίδες και σιγοβράζουμε για 3 λεπτά.
 - Πασπαλίζουμε με το μαϊντανό.
 









