Εκτέλεση
Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι για 5΄, ίσα να γίνει διάφανο.
Προσθέτουμε τις μελιτζάνες και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 5΄ να μαραθούν.
Ρίχνουμε τις ντομάτες και βράζουμε σε δυνατή φωτιά 7΄- 8΄ μέχρι να (πιει) απορροφηθούν όλα τα υγρά.
Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και πασπαλίζουμε το βασιλικό.
Αφήνουμε λίγο να κρυώσει.
Πασπαλίζουμε με αλεύρι το ταψί.
Απλώνουμε επάνω τη ζύμη.
Στρώνουμε τη σάλτσα μελιτζάνας.
Πασπαλίζουμε με φέτα και μοτσαρέλα.
Ψήνουμε την πίτσα για 15΄-20΄ στους 230°C πάνω κάτω στις αντιστάσεις.
Μόλις τη βγάλουμε από το φούρνο, γαρνίρουμε με το προσούτο.