Για τη σάλτσα
Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2 με 3 λεπτά να γίνει διάφανο.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια με το ψιλοκομμένο σκόρδο και τα αφήνουμε για 4 με 5 λεπτά να πιούν τα υγρά τους.
Σβήνουμε με το κρασί.
Αφού τα μανιτάρια στεγνώσουν στην κατσαρόλα ρίχνουμε τις ντομάτες, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και βράζουμε για 7 με 8 λεπτά τη σάλτσα σε δυνατή φωτιά να πυκνώσει.
Πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά προς το τέλος του βρασμού.
Αφαιρούμε το περίβλημα από τα λουκάνικα και τα βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι.
Τα ψήνουμε πατώντας τα να διαλυθούν για 3 με 4 λεπτά και να πάρουν χρώμα.
Τα προσθέτουμε στη σάλτσα.
Για τη ζύμη
Βάζουμε το αλεύρι και το καλαμποκάλευρο σε μπολ.
Ρίχνουμε τη μαγιά και ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε το ελαιόλαδο στο αλεύρι.
Διαλύουμε το μέλι και το αλάτι σε λίγο χλιαρό νερό.
Το ρίχνουμε στο αλεύρι.
Λίγο λίγο προσθέτουμε νερό στο αλεύρι ζυμώνοντας, μέχρι να έχουμε μια ζύμη αφράτη που δεν κολλάει στα χέρια.
Βγάζουμε τη ζύμη στον πάγκο και τη ζυμώνουμε για 5 με 6 λεπτά.
Πρέπει να είναι εύπλαστη και απαλή.
Τη βάζουμε σε λαδωμένο μπολ και την καλύπτουμε με μεμβράνη.
Την αφήνουμε σε ζεστό σημείο να διπλασιαστεί σε όγκο, περίπου 45 λεπτά έως 1 ώρα.
Λαδώνουμε ένα ταψάκι.
Πιέζουμε με τα δάχτυλα και καλύπτουμε το ταψί και τα τοιχώματα ελαφρά.
Αφήνουμε 5 λεπτά σκεπασμένη τη ζύμη.
Απλώνουμε τη σάλτσα.
Ψήνουμε την πίτσα σε καλά προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις, στην τελευταία σχάρα, για 20 λεπτά.
Βγάζουμε με προσοχή το ταψί από το φούρνο και πασπαλίζουμε με τα τυριά.
Συνεχίζουμε το ψήσιμο για επιπλέον 10 λεπτά μέχρι να ροδίσει το ζυμάρι και να λιώσουν τα τυριά.
Αφήνουμε να κρυώσει 5 με 10 λεπτά και σερβίρουμε.