Εκτέλεση
Απλώνουμε το φύλλο σφολιάτας στον πάγκο εργασίας και αφαιρούμε τη μεμβράνη.
Στρώνουμε μια λαδόκολλα πάνω σε λαμαρίνα κι απλώνουμε επάνω τη σφολιάτα.
Κόβουμε περιμετρικά από κάθε πλευρά της σφολιάτας μία λωρίδα φάρδους 1 εκ. και με το δάχτυλο βρέχουμε την περίμετρο του φύλλου.
Κολλάμε κάθε λωρίδα επάνω στην πλευρά που κόψαμε πριν, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε ένα χείλος σαν θήκη που θα κρατήσει μέσα της υλικά.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 230°C στον αέρα.
Με πιρούνι τρυπάμε πολύ καλά όλη την επιφάνεια της σφολιάτας.
Την ψήνουμε για 6 με 7 λεπτά μέχρι να φουσκώσει και να ροδίσει ελαφρά.
Στη συνέχεια, φορώντας γάντια, πατάμε καλά την επιφάνειά της να ξεφουσκώσει και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 10 λεπτά.
Επάνω στη μισοψημένη σφολιάτα απλώνουμε το ζαμπόν, πασπαλίζουμε με τα τυριά και τέλος γαρνίρουμε με την πιπεριά.
Ξαναφουρνίζουμε την πίτσα για λίγα λεπτά μέχρι να λιώσουν τα τυριά.