Για το λαβράκι στο φούρνο
Κόβουμε δύο κομμάτια λαδόκολλα και δύο κομμάτια αλουμινόχαρτο.
Απλώνουμε το αλουμινόχαρτο στον πάγκο εργασίας και στρώνουμε επάνω του τη λαδόκολλα προετοιμάζοντας έτσι το πακέτο όπου θα μπει το λαβράκι.
Τοποθετούμε το ψάρι επάνω στη λαδόκολλα, αφού φυσικά το έχουμε καθαρίσει και πλύνει πολύ καλά.
Στη συνέχεια το χαράζουμε σε τρία σημεία και από τις δύο πλευρές.
Ρίχνουμε τα μυρωδικά: ψιλοκομμένα το μαϊντανό και το σκόρδο, ενώ την πιπεριά και το κρεμμύδι σε φέτες.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και την ψιλοκομμένη ντομάτα.
Γυρίζουμε τη λαδόκολλα και μετά το αλουμινόχαρτο και σφραγίζουμε το ψάρι σε πακέτο.
Το βάζουμε σε ταψί και το ψήνουμε το λαβράκι στο φούρνο, στους 200°C για 45 λεπτά.
Αντί για λαβράκι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τσιπούρα, σαργό, ή όποιο άλλο ψάρι σας αρέσει, γύρω στο ένα κιλό.