Εκτελεση
Πλένουμε πολύ καλά τα φύλλα της σαλάτας, το μαρούλι και τη ρόκα.
Τα στραγγίζουμε και στη συνέχεια τα κρατάμε στο σουρωτήρι να στεγνώσουν.
Χρησιμοποιουμε τονο κονσερβα κατα προτιμηση σε λαδι.
Τον αφηνουμε σε σουρωτηρη να φυγουν τα πολλα υγρα του
Για την σως για την τονοσαλατα
Βάζουμε όλα τα υλικά για τη σως σε ένα μπολ και τα χτυπάμε με σύρμα ή πιρούνι, να πυκνώσουν.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Χοντροκόβουμε τα λαχανικά μέσα σε σαλατιέρα με ένα μαχαίρι.
Προσθέτουμε τα ντοματίνια κομμένα στη μέση και τον τόνο .
Περιχύνουμε με τη σως και ανακατεύουμε πολύ καλά τη σαλάτα πριν σερβίρουμε.