Υλικά 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκόρδο (ψιλοκομμένο) 2 ντομάτες (ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες) 1 πιπεριά καυτερή (ψιλοκομμένη) 1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο) 3 μαϊντανό (ψιλοκομμένο) Πάπρικα Αλάτι Κοκκινοπίπερο 1 κ.σ. λεμόνι 2 πρέζες ξερό δυόσμο 1 κ.γ. σουμάκ 2 κ.σ. πετιμέζι ή κρέμα βαλσαμικού 2 κ.σ. πάστα πιπεριάς TAGS ΝΤΙΠ – ΣΑΛΤΣΕΣ ΣΚΟΡΔΟ 30 ΛΕΠΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ LOW BUDGET ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Υλικά 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκόρδο (ψιλοκομμένο) 2 ντομάτες (ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες) 1 πιπεριά καυτερή (ψιλοκομμένη) 1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο) 3 μαϊντανό (ψιλοκομμένο) Πάπρικα Αλάτι Κοκκινοπίπερο 1 κ.σ. λεμόνι 2 πρέζες ξερό δυόσμο 1 κ.γ. σουμάκ 2 κ.σ. πετιμέζι ή κρέμα βαλσαμικού 2 κ.σ. πάστα πιπεριάς Εκτέλεση ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ. Ανακατεύουμε καλά. Παγώνουμε τη σάλτσα Εζμέ μία ώρα πριν σερβίρουμε. TAGS ΝΤΙΠ – ΣΑΛΤΣΕΣ ΣΚΟΡΔΟ 30 ΛΕΠΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ LOW BUDGET ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ