Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΗ ΜΠΑΝΑΝΑ
- Για τη σάλτσα μπανάνας, κόβουμε πρώτα σε λεπτές ροδέλες τις μπανάνες.
- Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα μεγάλο, αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή φωτιά.
- Σοτάρουμε τις μπανάνες σε σιγανή φωτιά να ροδίσουν ελαφρά.
- Προσθέτουμε τη ζάχαρη στο τηγάνι κι ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά μέχρι η ζάχαρη να λιώσει.
- Ρίχνουμε το αλάτι και την κρέμα.
- Αφήνουμε μερικά λεπτά μέχρι να πυκνώσει με το βρασμό η καραμέλα γάλακτος.
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΕΣ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΣΕ ΓΛΥΚΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΟΠΩΣ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ