Σεφταλιά

Αυτή τη συνταγή για σεφταλιά στα κάρβουνα, πρέπει να την δοκιμάσετε οπωσδήποτε!

Εύκολη
0:30

6

15 λεπτά

15 λεπτά

σεφταλια

Υλικά

Υλικά

Εκτέλεση

  1. Πλένουμε πρώτα πολύ καλά τις μπόλιες μέσα σε μια λεκάνη με νερό, ξίδι και αλάτι.
  2. Τις βάζουμε σε τρυπητό να στραγγίσουν.
  3. Ζυμώνουμε καλά όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα πλάθουμε σε μακρόστενα κομμάτια.
  4. Τυλίγουμε με την μπόλια  και ψήνουμε στα κάρβουνα.

ΜΥΣΤΙΚΑ

  1. Πολύ καλό ζύμωμα του κιμά.
  2. Αφήνουμε τον κιμά να ωριμάσει για μισή ώρα σκεπασμένο στο ψυγείο.
  3. Ξεπλένουμε την μπόλια με χλιαρό νερό να ανοίξει.
  4. Αφού τυλίξουμε τις σεφταλιά μπορούμε να τις φυλάξουμε στη κατάψυξη για 3 μήνες.
Απόρρητο