Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
- Πλένουμε πρώτα πολύ καλά τις μπόλιες μέσα σε μια λεκάνη με νερό, ξίδι και αλάτι.
- Τις βάζουμε σε τρυπητό να στραγγίσουν.
- Ζυμώνουμε καλά όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα πλάθουμε σε μακρόστενα κομμάτια.
- Τυλίγουμε με την μπόλια και ψήνουμε στα κάρβουνα.
ΜΥΣΤΙΚΑ
- Πολύ καλό ζύμωμα του κιμά.
- Αφήνουμε τον κιμά να ωριμάσει για μισή ώρα σκεπασμένο στο ψυγείο.
- Ξεπλένουμε την μπόλια με χλιαρό νερό να ανοίξει.
- Αφού τυλίξουμε τις σεφταλιά μπορούμε να τις φυλάξουμε στη κατάψυξη για 3 μήνες.