Σεφταλιά ψητή στη σχάρα
Πλένουμε πρώτα πολύ καλά τις μπόλιες μέσα σε μια λεκάνη με νερό, ξίδι και αλάτι.
Τις βάζουμε σε τρυπητό να στραγγίσουν.
Ζυμώνουμε καλά όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα πλάθουμε σε μακρόστενα κομμάτια.
Τυλίγουμε με την μπόλια (σαν τα ντολμαδάκια) και ψήνουμε στα κάρβουνα.
Μυστικά
Πολύ καλό ζύμωμα του κιμά.
Αφήνουμε τον κιμά να ωριμάσει για μισή ώρα σκεπασμένο στο ψυγείο.
Ξεπλένουμε την μπόλια με χλιαρό νερό να ανοίξει.
Αφού τυλίξουμε τις σεφταλιές μπορούμε να τις φυλάξουμε στη κατάψυξη για 3 μήνες.