Για τις ταλιατέλες ογκρατέν
Βράζουμε πρώτα τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό για 6 λεπτά.
Στραγγίζουμε καλά τα ζυμαρικά.
Τα βάζουμε σε λαδωμένο, μακρόστενο, πυρίμαχο σκεύος και πασπαλίζουμε με το ζαμπόν και τα τριμμένα τυριά.
Αραιώνουμε το τυρί κρέμα με την κρέμα γάλακτος light.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και περιχύνουμε τις ταλιατέλες.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200°C για 25-30 λεπτά μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.
Μάθετε όλα τα μυστικά μου για μοναδικό ογκρατέν εδώ!