Ταλιολίνι με καβουρμά

Μέσα σε 15 λεπτά μόνο και αν έχετε καβουρμά, μπορείτε να φτιάξετε μια απολαυστική και χορταστική μακαρονάδα που θα αφήσει τους καλεσμένους σας απόλυτα ικανοποιημένους.

5

5 λεπτά

10 λεπτά

Υλικά

ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΛΙΟΛΙΝΙ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΜΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

Εξοπλισμός

Κατσαρόλα

Τηγάνι

Υλικά

ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΛΙΟΛΙΝΙ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΜΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

Εκτέλεση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά.
  2. Προσθέτουμε τον καβουρμά και το σκόρδο και σοτάρουμε για 2΄-3΄.
  3. Ρίχνουμε τις ντομάτες και σιγοβράζουμε για 10΄.
  4. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και το μαϊντανό.
  5. Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό.
  6. Όπως στάζουν, τα ρίχνουμε στη σάλτσα και τα βράζουμε για 1΄-2΄ σε δυνατή φωτιά.
  7. Αν είναι στεγνά, προσθέτουμε λίγο νερό από αυτό που έβρασαν τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε.
  8. Ρίχνουμε τη μυζήθρα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.
Απόρρητο