Ταλιολίνι με καβουρμά
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά.
Προσθέτουμε τον καβουρμά και το σκόρδο και σοτάρουμε για 2΄-3΄.
Ρίχνουμε τις ντομάτες και σιγοβράζουμε για 10΄.
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και το μαϊντανό.
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό.
Όπως στάζουν, τα ρίχνουμε στη σάλτσα και τα βράζουμε για 1΄-2΄ σε δυνατή φωτιά.
Αν είναι στεγνά, προσθέτουμε λίγο νερό από αυτό που έβρασαν τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε τη μυζήθρα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.